10 november 2009

Varde ljus!

Så kom den då äntligen! - SNÖN! – Tänk att den kan vara så efterlängtad, med tanke på allt tungt arbete den för med sig. Tydligen betyder ljuset den medför så oerhört mycket. För visst blir det lättare att finnas till när ljuset är här. Lite gladare till sinnet. Att man sedan får lätta på gaspedalen, när det blir snöiga och isiga vägbanor, det är väl ingen nackdel. Vi får väl ta lite mera tid i anspråk för att transportera oss dit vi ska.

En annan sak, som händer när det blir allt kallare är att vi blir allt torrare både in och utvärtes! Hörde på radion i dag, en som jobbar med hur vi bäst klarar oss i kyla, som berättade att vi behöver få i oss mera vätska vid kallt klimat!! För att klara kylan bättre.

Förutom att vi behöver hålla vätskebalansen uppe, tror jag dessutom att det är väldigt bra att unna kroppen lite av vad människor i årtusenden förstått – att tillföra världens, förmodligen mest kompletta grönsak! – Aloe Vera! Dock måste man se till att inte bli pålurad någon utblandad historia, som tyvärr finns på marknaden. Se till att få en färskpressad, stabiliserad och certifierad produkt. Aloe Vera Gel, heter den.

Huden blir ju förståss väldigt lätt torr och ”fnasig” i vintertid. – Då kan man ha god hjälp av just – Aloe Vera, som tillför fukt och näring utvärtes. Är man riktigt torr, kan man till och med smörja in ansiktet med Aloe Propolis Creme, även vid riktigt sträng kyla. Den innehåller inget vatten!

Bara några goda råd från en som provat!

Dessutom, många råd finns också att tillgå, tillsammans med massor av annan fakta, i den bok som alla pratar om, men ingen ännu har läst! Hälsan i Ett nötskal Kommer vid månadsskiftet! Utmärkt som julklapp.

Med hälsningar om sköna, välgörande vinterpromenader
från Gerd Karlsson, AloeVera-Boden, www.aloevera-boden.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails