29 maj 2010

En blomma till Mor!

Idag har jag och en del av mina goda vänner från föreningen Friskvård & hälsa, deltagit vid ett arrangemang vid namn "Vårdagen" i Boden. Det var faktiskt väldigt trevligt. Vi hade ett par tipsfrågor där de förbipasserande människorna gratis kunde svara på två enkla frågor.

Den ena frågan som jag, i egenskap av Aloe vera-återförsäljare hade, var vilken växtfamilj Aloe vera tillhör. Jag är ytterst förvånad över att det är så många som hade fel! De flesta tror att det är en kaktusväxt! Tvärsäkert! Men kära nå´n! Härmed kan jag meddela att den till växtfamiljen liljeväxter!!

Den andra frågan var ställd av kollegan Kikki, AKIRUM-Din kompetenspartner . Hon undrade vad förkortningen GI, stod för. Några flera rätt, men förvånansvärt många fick fundera.
Sedan hade vi även sällskap av unga "nyponrosen" Ida Ask med företaget Ida Ask-Design & hälsa och vår "nestor" i föreningen Lilian med Forsmans Ishavsalger. Fantastiskt vilken vitalitet! Ingen tvekan om att ett hälsosamt leverne betalar sig.

I morgon bli en ny dag. Då är vi från föreningen inbjudna att presentera oss vid en nyinvigning av en galleria i Luleå. Trevligt skall det bli och dessutom är det mors dag.
Mors dag - ja, jag tänker på dig lilla mamma! Men på grund av det kyliga vädret väntar jag till kommande vecka med att plantera de blommor som vi hoppas ska stå fina resten av sommaren. Fast redan nu har blåsipporna blommat ut.
För egen del är jag inte så traditionsbunden. Mina barn bor långt borta och för tillfället är även min käre make bortrest. Något besök kommer jag inte att få, men jag sörjer inte för det. Mina barn hör jag oftast av flera gånger i veckan ändå.

Sedan väntas mellansonen "hem" på måndag. En vecka, när han är ledig från sitt ordinarie arbete, kommer han hit för att dra på sig "blåstället" och grovjobba med allt möjligt för sina vänner här. Tänk om det fanns ett jobb för honom här i trakterna, så han kunde flytta hem för gott, vilket är den högsta drömmen.

Jag kan säga att jag hoppas att det finns några flera intresserade där ute i periferin, som skulle uppskatta att komma till SPA-helgen 19-20 juni (se länken i högerspalten). En miss av mig att inte tänka mig för vad gäller datum. Jag hade inte en tanke på bröllopet. Fast för min del är det inget problem, jag tror fullt och fast att Victoria får sin Daniel, trots att jag inte ser det live. Sedan kommer det säkert att repriseras hur många gånger som helst. Men jag har för avsikt att komma med flera erbjudanden längre fram.

Nu börjar timmen bli sen och som tidigare sagt - i morgon skall vi, ett antal småföretagare inom hälsobranchen, träffa nya trevliga människor vid nyinvigningen av Shopping i Luleå. Jag med fantastiska Aloe vera-produkter och tillsammans med AKIRUM marknadsför vi en föreläsning, som kommer att ske i september, med Sten Sture Skaldeman, mannen som gick ner 65 kilo, när han började äta fett!! Intressant!

Så, Nu säger vi god natt! Sov gott! Jag rekommenderar Idas Ögonpåsar!!

Tjingeling från

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails